Vedligeholdelsesfri legepladser og udendørs fitness fra Vikingleg

 

Redskaber bygget i de bedste materialer gør, at legepladser og fitness udstyr fra Vikingleg er langtidsholdbare løsninger der kan klare de skiftende vejrforhold, vi har i Danmark.

Vi leverer legepladser og udendørs fitnessudstyr i højeste kvalitet. Materialerne er valgt med hensyn til lang levetid, og minimal vedligeholdelse. Stolper i Rustfrit stål, pulverlakeret stål, eller vores ECO serie med trykimprægnerede, og oliebehandlede stolper uden krom og arsen. Med eksempelvis tovværk i stålforstærket taifuntov. Platforme, sider og tagflader udført i HPDE, eller HPL for minimale vedligeholdelse, og lang levetid.

Vedligeholdelsesfri legepladser i unikt design

 

Legepladserne fra Vikingleg bevarer det moderne og unikke design uden særlige krav til vedligeholdelse. Foruden den bundsolide konstruktion, er der lagt vægt på totaloplevelsen – både hvad angår brug og sikkerhed. Derfor er der benyttet skridsikre plader, sikre samlinger og bløde gummimaterialer på bevægelige dele.

 

Alle elementer på legepladserne fra Vikingleg leveres derudover i et frisk og farverigt look, hvor udformningen er foretaget, så produkterne får deres helt eget unikke særkende, der er med til at løfte legeoplevelsen yderligere. Det giver sikre og pålidelige legepladser, som er både velfungerende og flotte.

Minimalt vedligehold og legepladser skabt til børn

 

Med de vedligeholdelsesfri materialer er der lagt op til spændende motoriske udfordringer og fysisk udviklende aktiviteter, når børnene ønsker det. Vikinglegs vedligeholdelsesfri legepladser inviterer nemlig altid til leg og oplevelser.

 

Vikingleg – sikkerhed og kvalitetsprodukter

 

Hos Vikingleg leverer vi kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Derudover vægtes solid rådgivning højt, hvorfor vi altid er klar til at afklare spørgsmål af både teknisk og løsningsorienteret karakter. Da vi desuden lægger stor vægt på håndværk, sikkerhed og løsninger, der kan tåle danske vejrforhold samt timevis af sjov leg, er vi ekstra stolte over at kunne præsentere vores vedligeholdelsesfri legepladser til både skoler, institutioner og kommunale forvaltninger.