Sikker leg i uderummet

 

Sikkerhed kommer i første række, når vi bygger legepladser til børn. Derfor er sikkerhed altid det vigtigste parameter, når vi etablerer lege- og aktivitetsområder.

Når børn har det sjovt og leger, er det altid forbundet med en risiko. Hos Vikingleg bygger vi legepladser, der sikrer optimale betingelser for leg.
Hos Vikingleg er vi nemlig af den overbevisning, at man sagtens kan bygge spændende og sjove legepladser, der både opfordrer til leg og samtidig er bygget med afsæt i sikkerhed. Derfor arbejder vi ud fra en filosofi, hvor den helt rigtige balance mellem leg og legepladser imødekommes ved at skabe legeområder i kvalitetsmaterialer, hvor alle aktiviteter understøttes af gennemført sikre detaljer.

Alle legepladser designes med materialer, der sammensættes forsvarligt med eksempelvis skridsikre platforme, spændende og sikre opgange, samt samlinger og befæstelser med skruer og bolte i rustfrit stål.

Leg og sikkerhed – et spørgsmål om balance

 

Med stor indsigt i udformningen af legepladser kan Vikingleg opstille legeområder med den helt rigtige balance mellem fysisk aktivitet og sikkerhed. Den rette balance tillader børnene at bruge legeredskaberne aktivt, samtidig med at de kan føle sig trygge i et miljø, der ikke overskrider deres grænser.
Hvordan man skaber sådan en balance, kan vi hjælpe med at afklare, når vi indledningsvis taler om de behov, I har. Vores prioritet er, at skabe spændende og udfordrende legemiljøer til børnene, uden de skal føle sig hæmmede i deres adfærd.

Derfor er sikkerhed et spørgsmål, der skal prioriteres – både når der planlægges og bygges – for det giver brugervenlige legepladser. Som eksperter på området og leverandører af legepladsredskaber er vi bevidste om vores ansvar. Derfor følger vi naturligvis også sikkerhedsstandarden DS/EN 1176, når vi opstiller nye legepladser for vores kunder, ligesom vi kun sælger løsninger, vi kan stå 100 procent inde for.