Flyt klasseværelset ud

Brug uderummet til at lære og forene leg og undervisning med Vikinglegs unikke legepladsløsninger.
Børn, der siger alfabetet, mens de benytter sjove legeredskaber? Det lyder måske ikke som traditionel undervisning, men faktisk kan sjove fysiske aktiviteter understøtte indlæringen hos børn. Det er endda muligt at forbedre børns læring og kompetencer ved at bruge leg og læring som erfaringsdannelse. Det biddrager ganske enkelt til bedre koncentration, nysgerrighed og erfaring med indlæring.
Det gør det til en oplagt mulighed at bruge Vikinglegs stimulerende legemiljøer og lære gennem kreativ udvikling.

Sjove legepladser & underholdende læring

Legepladser fra Vikingleg er sjove, udfordrende og opfordrer – i kraft af flotte farver og forme – til aktivt brug. De er derfor yderst velegnede, når klasseværelset skal flyttes ud. De sjove legeområder er med til at stimulere barnet på en ny måde, hvor det udvikler sig gennem leg og læring. Et sådan bredt læringskoncept er ikke bare godt for den kognitive udvikling, men gør det samtidigt ekstra sjovt at have undervisning, alt imens det giver gladere og sundere børn.

 

Inddragende legepladser fra Vikingleg

Når børn lærer af lyst, lærer de bedre. Ved at flytte klasseværelset ud på en Vikingleg legeplads kombineres leg og læring på bedste vis. Vikinglegs legepladser er nemlig skabt med det formål at opfordre til leg og motion som en naturlig del af børns udvikling. Når dette kombineres med læring, giver det ikke bare sjovere oplevelser for både børn og undervisere eller pædagoger, det engagerer på en helt ny gavnlig måde.