Design jeres egen drømmelegeplads eller fitnessområde

Har I en helt særlig idé til, hvordan den perfekte og suverænt mest indbydende legeplads ser ud? Så byg den i samarbejde med Vikingleg.
Vi kan skabe Jeres helt eget, individuelle design ud fra Jeres idéer og forventninger til løsninger. Det giver et skræddersyet produkt, der er 100 procent målrettet Jeres krav og udendørsområde.

 

Vores konsulenter hjælper Jer med viden og erfaring, når I skal planlægge sammensætningen og designet af drømmelegepladsen/ fitnessområdet. Herefter følger en introduktion til en indledende slagplan, hvor alle sikkerhedsmæssige forhold er afklaret, og alle standarder overholdt. Når der er enighed om det videre forløb, præsenteres projektet, inden det realiseres.

 

Drømmelegepladsen er selvfølgelig skabt ud fra hensyn til den målgruppe, der skal benytte den. Dette sikrer harmoni mellem børn, legeudstyr og udtænkt design.
Det samme gælder de udendørs fitnessområder.

Drømmelegeplads til den rigtige målgruppe

Friheden til at sammensætte den helt rigtige legeplads, giver en verden af muligheder. Ikke blot i form af designmuligheder, men også i forhold til at vælge de funktionelle legeredskaber, der passer bedst til målgruppen, som skal benytte den nye legeplads. Dertil følger nemlig et enormt udbud af spændende lege- og motorikprodukter, der inddrager, aktiverer og udvikler børnenes fysik, koordination og naturlige bevægelser.

Bryd det stereotype design og skab en drømmelegeplads, som børnene vil elske!

Som kunde hos Vikingleg er I allerede garanteret funktionelle og vedligeholdelsesfri legepladser, men ved at designe selv, kan I sætte prikken over i’et i forhold til det miljø, hvor Jeres nye legeplads skal indgå. En legeplads behøver nemlig ikke at være kedelig og ligne alle andre. Hos Vikingleg kan I selv kombinere smukke farver og spændende former med sikre løsninger og kvalitetsmaterialer, der samles og skræddersyes, så de passer lige ind i det område, I har udvalgt.

 

Vikingleg hjælper jer i mål

Hos Vikingleg står vi klar til at hjælpe Jer med svar på alle de spørgsmål, der følger, når I skal bygge den ultimative drømmelegeplads. Vi lægger stor vægt på rådgivning og totalløsninger tilpasset Jeres projekt. Lad os sammen bygge herlige legeområder, hvor børnene kan udfolde sig fysisk i inspirerende omgivelser.