Vikingleg, din totalleverandør på det danske marked for legeredskaber, udendørs fitness og underlag

Vikingleg lægger op til tumlen blandt de yngste, men også til motion og fysisk adspredelse for ældre generationer. – Vi har brug for at bevæge os hele livet igennem. Og det må gerne være sjovt og naturligvis motorisk forsvarligt. Derfor er vores mantra også: bevægelse gennem hele livet… Vores brede udvalg af redskaber skaber netop grobund for bevægelse hele livet. Det gælder både i forhold til de små børn i vuggestuer, dagplejer og børnehaver samt i relation til skolebørn og unge i fritids- og idrætsklubber. Og det gælder naturligvis for såvel handicappede, som for ældre mennesker samt folk på arbejdsmarkedet, som også har behov for motorisk variation i dagligdagen. Vi kan konstatere, at markedet tidligere i høj grad har været rettet mod børnene, men hos Vikingleg udfordrer vi altså nu ideen om, at leg kun er et anliggende for de yngste.

Høj kvalitet til fornuftige priser

Når kunderne vælger Vikingleg som leverandør, køber de ikke alene et kvalitetsprodukt. Nærhedsfilosofien følger nemlig også med. Den nære og solide rådgivning vægtes højt, hvad enten det gælder afklaring af tekniske eller løsningsorienterede spørgsmål. Vi har et fornuftigt prisleje og leverer kvalitet uanset budgetstørrelse. Vi lægger vægt på, at vores produkter monteres efter såvel håndværksmæssige som lovpligtige forskrifter. Derfor samarbejder vi med danske håndværkere. – Vi mener det skaber en vis tryghed for kunderne.

Totalløsninger

Vikingleg er ved finde godt fodfæste på markedet. Da vi startede for 4 år siden, var vi overbevist om, at der var plads til os på det danske marked og den overbevisning holdt stik! Vi har en helt klar målsætning om at levere totalløsninger. For os er leg ikke bare noget, der forbindes med et klatrestativ eller en gynge. Vores løsninger er baseret på multifunktionelle produkter, der kan benyttes i mange sammenhænge. Helt forenklet så kan en kasse jo nemt laves om til et bord eller en stol. Og med lidt fantasi, kan en bænk nemt omdannes til et legeredskab. Det er den måde vi tænker på, og det er på den baggrund, vi udvikler spændende legeområder for store og små.

Personerne bag Vikingleg

ERIK S. DAHL

0

VIBEKE S. DAHL

Vibeke_600x800

LOTTE

Billede af Lotte Nygaard 2017 LinkedIn 6 x 6 cm

KONTORELEV
lotte@vikingleg.dk

Lars Ølgaard

fullsizeoutput_51f7

Montører & personale

Heins

Heins

Jylland

Dennis

dennis2

Sjælland

Kim

KimPeter

Fyn

Lærke

3912_001

Piccoline

Jytte

IMG_9153

Bogholder

Lasse

LazzaWeb-_29A0993 - Johny Kristensen_small

Webdesigner